Az oldal cookie-kat használ. Bővebb információkért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Elfogadom
Termékek Menü
0
+36706773350

Adj te is esélyt a kínai mobiltelefonoknak!

A kínai elektronikai termékeket sokáig egy hatalmas előítélet övezte, hiszen mindenkiben erősen él még az alacsony minőség és megbízhatatlanság, amely ezekkel a termékekkel együtt járt.

Körülbelül két évvel ezelőtt lehetetlen feladat lett volna egy olyan típusra ráakadni a kínai mobiltelefonok között, ami az olcsó árcédula mellett ért is valamit, esetleg kinézett valahogy és nem is esett szét az első kézbevétel óta. Örömmel jelenthetjük, hogy a kínai mobiltelefonok rengeteget fejlődtek az évek során és manapság már egyáltalán nem rossz beruházás a kínai telefon.

Persze a különbség azért nem tűnt el teljes mértékben a nagyobb és prémium vállalatok termékeihez mérten, és az is igaz, hogy a Kínából érkező készülékek igencsak jelentős része továbbra sem a csúcsminőséget képviseli. A kínai mobiltelefonok között ennek ellenére egyre több gyöngyszemet lehet találni, ami az alacsony áráért cserébe jó értéket ad. Aki nem szeretne százezreket költeni a legújabb prémium telefonokra, hanem csak hétköznapi használatra keres egy mobilt, annak érdemes elgondolkoznia egy kínai típus beszerzésén. Ezekből az általában nagyobb kínai webes áruházakban beszerezhető eszközökből Ön is találhat számos darabot weboldalunkon.

A Xiaomi Redmi 2A az egyik legjobb választás, ha kínai mobiltelefonokról van szó. Az 599 jüanért vihető Redmi 2A egy viszonylag friss készülék, amit nagyon érdemes megfontolni azoknak a vásárlóknak, aki kevés pénzből szeretnének használható készülékeket vásárolni. Ezért az alacsony összegért ugyanis egy 4,7 hüvelykes IPS kijelzőt adnak, amely egyáltalán nem számít rossznak az olcsó telefonok terén.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír