Az oldal cookie-kat használ. Bővebb információkért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Elfogadom
Termékek Menü
0
+36706773350

Olcsó okostelefonok Kínából

Miért vásárolnánk drágát, ha ugyanazt a minőséget megkaphatjuk olcsóbban is? Szerencsére az elmúlt időszak bebizonyította, hogy a kínai okostelefonok is kellőképpen jó minőséget hoznak, tehát nem szükséges a sokkal drágább világmárkás társaikat megvásárolnunk, ha egy egyszerű, hétköznapi okostelefonra vágyunk.

A kínai mobiltelefonokkal kapcsolatban számos tévhit keringet eddig, amelyek szerencsére most már lassan kezdenek lebomlani. Sokan a kínai mobilokat is az ára alapján kategorizálták, az olcsó okostelefonok megkapták a kínai pecsétet, miszerint „olcsó, nem jó”. Ez azonban nagy tévedés. Tudnunk kell, hogy a legtöbb világmárkás, drága okostelefont is kínai gyárakban készítik, tehát miért lenne rosszabb az ugyanott gyártott, kínai márkanevet viselő telefon, mint a nagy brand logójával reklámozott másik?

A különféle teszteknek köszönhetően ma már kezd eloszlani ez a köd előlünk, egyre többen kezdik használni az olcsó okostelefonok egyikét, amely Kínából érkezett és büszkén viseli is a kínai brand nevét. A kínai gyárak a technikai fejlődésnek köszönhetően hasonlóképpen gyorsan fejlődtek, mint az összes többi, tehát ennek alapján hasonló minőségű termékeket képesek létrehozni, mint a világmárka képviselői. Érdekes, hogy ezek az olcsó okostelefonok sok esetben elsők voltak a piacon, vagy valamilyen funkcióban első helyen jelentek meg, ugyanakkor senki nem figyelt fel rájuk.

Ilyen volt például a dual sim telefon is, amelyet elsőként a kínaiak gyártottak, sőt, még ma is jobb minőséget képviselnek a kétkártyás okostelefonok terén, mint társaik, arról nem is beszélve, hogy ezek a készülékeke olcsóbbak is. Az olcsó okostelefonok sok esetben még többet is nyújtanak, mint drága társaik. Azok, akik a középkategóriás, ám mégis jó minőségű, de olcsó telefonokat kedvelik, nekik tökéletes választás a kínai okostelefon.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír