x
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Termékek Menü
+36 70 677 3350

Előnyök

Ingyenes szállítás
|
Telefonos ügyfélszolgálat
|
1 év garancia
|
Megbízható bolt
|
Bankkártyás fizetés
Itt jársz: > >

Rólunk

Köszöntünk az ország első, csak kínai Androidos okostelefonokkal foglalkozó webáruházában!

Termékeinket garantáltan jó minőség és megfizethető ár jellemzi.
Webáruházunk a megbízhatóságra és a személyes kapcsolattartásra nagy hangsúlyt fektet.

A keresztyén etikán alapuló, a méltányos kereskedelmet (Fair Trade) szem előtt tartva, a fenntartható fejlődés mellett elkötelezve cégünk azon dolgozik, hogy Vásárlóink elégedettek legyenek velünk. Meggyőződésünk, hogy az elégedett Vásárló a legjobb Vásárló, akinek termékeink és értéknövelt kényelmi szolgáltatásaink örömet okoznak. Hisszük és valljuk, hogy minden munkánkkal értéket közvetítünk.

A tévhitekkel ellentétben a kínai telefonok nem megszokott köznyelv szerinti kínai minőségre utalnak, hanem legkorszerűbb technológiával készülnek. Manapság ami nem kínai, az hamisítvány. Az olcsó munkaerő teszi lehetővé, hogy a Kínából behozott termékek sokkal olcsóbban álljanak a fogyasztók rendelkezésére.

Irányelvünk, hogy a vásárlóinknak elérhető áron, magas színvonalú és csúcsminőségű telefonokat és táblagépeket értékesítsünk. Célunk megváltoztatni az okostelefon piacot, mindenki számára olcsó, de minőségi terméket biztosítunk. Szeretnénk, ha a Vásárlók nem a márkáért fizetnének, hanem a termék tudásáért. Törekszünk a legjobb ár-érték arány meghatározásával, a vásárlóink magas minőségi és egyedi elvárásainak megfelelni.

Célunk: Elterjeszteni az okostelefonokat széles körben és elérhetővé tenni mindenki számára. 

Cégadatok

Az PureMobile.hu 100%-ban magyar tulajdonú cég, Magyarországon jegyezte be a cégbíróság és a magyar jogszabályok szerint adózik, áfá-t és jogdíjakat ebben az országban fizet. Tevékenységünk teljes egészében legális, mindenről számlát adunk. Itt ellenőrizheted cégadatainkat.

Szolgáltató neve: Join Forces Kft
Szolgáltató székhelye, telephelye: 1094 Budapest, Páva utca 8.
Elérhetőség: info@puremobile.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36-70-677-3350
Adószám: 25832284-2-43

Kapcsolat