x
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Termékek Menü
+36 70 677 3350

Előnyök

Ingyenes szállítás
|
Telefonos ügyfélszolgálat
|
1 év garancia
|
Megbízható bolt
|
Bankkártyás fizetés

Kijelzővédő üveg

Rendezés:

Mi sem szomorúbb látvány annál, mint amikor egy gyönyörű kidolgozású okostelefon a gyártást követő néhány hónapon belül tele lesz karcolásokkal. Ha fontosnak tartod, hogy vigyázz az értékeidre és az újonnan vásárolt mobilodat megóvd a korai elhasználódástól, akkor a kijelzővédő üveg használata remek megoldást nyújt. Az okostelefonok esetében kiemelt feladatot képez az előlap védelmének a biztosítása, hiszen egy olyan használati tárgyról van szó, ami a mindennapok során sokszor kézbe kerül. Elég egy rossz mozdulat vagy egy apró figyelmetlenség és a készülék azonnal a földre pottyan. Szerencsésebb esetben csak néhány apró karc jelenik meg a képernyőn, de az sem ritka, hogy onnantól fogva egy méretes sérülés elrontja a felhasználói élményt. Ha meg szeretnéd előzni a bajt, akkor minél hamarabb szerezz be egy jó minőségű kijelzővédő üveg lapot, ami megfelelő védelmet nyújt a telefon képernyőjének. Sokan szeretnek biztosra menni, ezért nem csak egy plusz réteggel látják el a mobiljukat, hanem egy kemény borítású tokba is beleteszik, hogy még véletlenül se érhesse baj.

A webáruház kínálatában minden terméket megtalálsz, ami ahhoz szükséges, hogy a telefonod még évek múltán is az eredeti szépségében tündököljön. Sokszor felmerül a kérdés, hogy a kijelzővédő üveg lapok miben különböznek a hagyományos megoldásoktól és miért drágábbak azoknál? Erre az a magyarázat, hogy mivel ezek a termékek speciális konstrukció eredményeként látnak napvilágot, ezért a komolyabb fizikai behatások ellen is képesek hatékony védelmet nyújtani. Ha csak egy vékony borítás van a mobilodon, akkor, ha kicsúszik a kezedből és leesik a földre, akkor minden bizonnyal csúnya sérüléseket szenved. Viszont, ha egy kiváló minőségű kijelzővédő üveg lapot helyezel rá, akkor szinte biztos, hogy karcolások nélkül megússza a történteket. Mivel a különleges védőréteg felfogja az ütés erejét, a használatával pedig gond nélkül megóvhatod a telefonod épségét, ezért drágább áron lehet megvásárolni, mint azokat a termékeket, amik erre nem képesek.