Az oldal cookie-kat használ. Bővebb információkért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Elfogadom
Termékek Menü
0
+36706773350

Xiaomi tablet

Egyre elterjedtebbek hazánkban is a kínai tabletek. Az eddigi előítéletek – miszerint a kínai termékek minőségtelenek és hamar tönkremennek – kezdenek feloszlani, sokan döntenek az olcsó, ám mégis kitűnő minőségű tabletek mellett.

A Kínából érkező tabletek közül a legismertebb a Xiaomi tablet, amely számos tekintetben jó termékeknek bizonyul Sok teszteredmény született már a Xiaomi tablet tulajdonságaival kapcsolatban, amelyek mutatják, hogy ténylegesen jó és pozitív eszközről van szó. A Xiaomi tablet Intel Atom négymagos processzorral és IPS kijelzővel rendelkezik. A 7,9 colos kijelző felbontása 2048x1536 képpont, amely kellő jó minőséget biztosít a képernyőnek. Az általános használat számára tökéletesek ezek a technikai feltételek.

Az IPS gondoskodik a szép színekről és a kontrasztokról, ugyanakkor ennek köszönhető az is, hogy nagy betekintési szöggel rendelkezik a xiaomi tablet. A négymagos processzor egy 2,24 GHz-es Intel Atom X5-Z8500, Intel HD Graphics-es grafikus gyorsítót tartalmaz. Az akadásmentes működés még egy középkategóriás tabletnél is rendkívül fontos, amelyet ebben az esetben ezeknek az értékeknek köszönhetünk. A legtöbb játékot gond nélkül lehet ezen a tableten is játszani.

A Xiaomi tablet gyengesége, hogy csak 16 GB a belső tárhelye, ugyanakkor ez szerencsére bővíthető. A RAM 2 GB, ami elegendő ennek a tabletnek. A tabletek nem a tökéletes fényképkészítésről ismertek, de nem is erre találták ki őket, arra már ott vannak a profi gépek vagy a profi okostelefonok. Ez a tablet rendelkezik ugyan kamerával, a táblagép elején és hátulján is van egy kamera, amely nem készít tökéletes képeket, de például videós csevegésre már tökéletesen alkalmas.A Xiaomi tablet különféle extrákat is tartalmaz, amelyek még többet dobnak a minőségen. Van hely a MicroSD kártyának, HDMI kimenetnek, létezik GPS funkció és Bluetooth is. A Xiaomi tablet kiváló minőséget biztosít olcsó áron.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír