Az oldal cookie-kat használ. Bővebb információkért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Elfogadom
Termékek Menü
0
+36706773350

Xiaomi tablet, az olcsó, de megbízható társ

A kínai gyártmányú okostelefonok és tabletek egyre elterjedtebbek Magyarországon is, hiszen a technikai fejlődésnek köszönhetően ezek a termékek is hasonló megbízhatóságot nyújtanak, mint a világmárkaként kikiáltott társaik, ugyanakkor ezek a készülékek sokkal olcsóbban érhetőek el, mint a brandet reklámozó készülékek.

Talán a könnyen kifizethető ár az, ami miatt nem a Xiaomi tablet vásárlása mellett döntöttünk eddig, hiszen a legtöbb reklám azt sulykolja belénk, hogy a drága a jó, minél drágább, annál többet tud és annál tovább tudjuk használni. Ez egy óriási tévedés. A tesztek és a vélemények bebizonyították, hogy az olcsóbb, kínai táblagépek is vannak olyan okosak és minőségesek mint a drága társaik. Nézzük, mit kínál a Xiaomi tablet. A Xiaomi Mi Pad tablet négymagos processzort és IPS kijelzőt kínál, megfizethető áron.

A 7,9 colos kijelző felbontása 2048x1536 képpont. Ez egy korrekt látványt nyújt, általános használatra teljesen tökéletes, ugyanakkor a panel IPS-nek köszönhetően szép színeket és nagy betekintési szöget kínál a Xiaomi tablet. A processzor négymagos, 2.24 GHz-es Intel Atom, amelyben egy Intel Atom Graphics-es grafikus gyorsító található. Ennek köszönhető az akadásmentes működés, amely egy kellőképpen elvárt funkció egy táblakép vásárlásakor – legyen az bármennyire olcsó is. A Xiaomi tablet az elvárások felett teljesít abban a tekintetben, hogy a legtöbb játékot gond nélkül viszi. A belső tárhely ugyan csak 16 GB, de szerencsére bővíthető, a RAM pedig 2 GB. A Xiaomi tablet másik fontos és pozitív tulajdonsága, hogy két kamerával szerelték fel.

A hátlap egy 8, az előlap egy 5 megapixeles egységet kapott, ami nem fog tökéletes képeket készíteni, de ha szükséges, akkor tudjuk használni. Ez nem az olcsó kategóriának tudható be, hiszen a legtöbb tablet nem rendelkezik magas megapixel értékű fényképezőgépekkel. Videochatre viszont tökéletesen alkalmas a Xiaomi tablet kamerája is. A Xiaomi tablet még extrákat is tartalmaz, például itt van a MicroSD kártyahely, a HDMI kimenet, a GPS és a Bluetooth. Az akkumulátor négyóra folyamatos filmlejátszásra is elegendő lehet! Ennél olcsóbb, de ilyen jó minőségű tabletet nem talál máshol!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír